Blue Fin Vallformosa Cava

DKK 195,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Brut Reserva – 75cl 11,5% vol.

Et netværk af præstigefyldte kokke, sommerliers og mad-elskere, som Albert Adrià (El Bulli) og Carles Abellán, har forenet deres passion for at kreere en cava, der passer perfekt til fisk og skaldyr.
Som et resultat af dette samarbejde blev Coupage Blue Fin Vallformosa født; en cava med fine og lette
bobler, der giver den perfekte kombination sammen med især fede fisk.
Blue Fin Cava anbefales til enhver form for fisk, især til fede fisk. Serveres ved 5-6 grader C. Vi vil dog gerne lægge hovedet på blokken for, at Blue Fin Cava også sagtens kan drikkes bare så’n..

Blue Fin Cava har netop vundet sølvmedalje ved 25th Japan Wine Challenge 2022

  • Druer: Macabeo, Xarel-lo, Parellajo
  • Gæring: første gæring i rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur på 14-16 grader C   Anden gæring på flaske efter traditionel metode.
  • Lagring: gennemsnitlig lagring på 18 måneder.
  • Udseende: Svag gul farve med grønlige reflekser. Fine små velintegrerede bobler med konstant frigivelse.
  • Duft: Høj intensitet med noter af hvid frugt som æble eller pære. Kompleks baggrund med noter af blomster og krydderier. Ydermere fremkommer noter af aldring, der giver vinen en
   sensationel sødme.
  • Smagsnoter: En behagelig og frisk indgang, med lette noter af hvid frugt kombineret med smagen af bl.a. nødder fra lagring. Coupage Blue Fin fra Vallformosa har en fylde i ganen, der giver os en cremet og elegant fornemmelse med en lang og behagelig eftersmag med noter af frugt og anis.

Blue Fin Vallformosa Cava

DKK 195,00 Inkl. moms