Beskrivelse
San Nicasio kartoffelchips med Himalayasalt
Velkommen til et nyt koncept af kartoffelchips delikat og mere naturlig smag. Det er mere en en snack – en rigtig delikatesse for madelskere, der værdsætter det naturlige og er sundhedsbevidste.
I hjertet af Córdobas bjerge ligger den Naturlige Park “Sierras Subbéticas” hvor disse San Nicasio chips produceres. Rafael del Rosal brugte flere år på at et nyt sundt snack-koncept med ingredienser, der kvalitetsmæssigt er helt i top. Stjerne-ingrediensen er utvivlsomt den ekstra jomfru olivenolie, der er påtegnet med beskyttet oprindelsesbetegnelse “Priego de Córdoba” fra Almazaras de la Subbética. Denne olivenmølle er flere gange blevet anerkendt som værende den bedste i verden. Dens olivenolier vinder gang på gang de mest prestigefyldte konkurrencer i hele verden.
Forseglingen af posen gør, at friskhed og smag bevares på bedste vis. Kartoflerne er kogt langsomt og ved svag varme for at bevare de naturlige sundhedsmæssige fordele.