Om os

Vi er gastro- & interiørgeeks, der elsker kvalitet og lækkerhed for alle sanser. Michael har arbejdet med teknik, service & sikkerhed i mange år. Han er vild med at eksperimentere i køkkenet, gerne med råvarer han selv har jaget eller hentet i naturen og naturligvis helst med det helt rigtige køkkengrej. Abelone har arbejdet med indretning i mange år og selv været restauratør i en årrække. Nu har vi forbundet vore erfaringer og passioner for det kulinariske og det visuelle til en virksomhed, der leverer lækre produkter til restaurationsbranchen…lige fra køkkengrej, over borddækning og delikatesser til interiør og visuel rådgivning. 

Vi tilbyder kvalitetsprodukter til restaurationsbranchen. Professionelt køkkengrej, alt til servering og borddækning, spanske delikatesser, økologisk vin fra Mosel samt interiør og visuel rådgivning. Vi udvælger vore produkter med omhu og tror på det, vi sælger. Ikke noget med et hav af mærker inden for samme produktgruppe. Vi tror på vore brands og giver vore produkter plads og synlighed. Vi sætter en ære i at yde god service til alle vore kunder, store som små og strækker os langt for at løse vore kunders ønsker og behov for de helt rigtige produkter til deres virksomhed. Mange af produkterne sælges også til private. 

ER DU OVER 18 ÅR?

Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.